Kezdőlap
A TÖRTÉNETI ALKOTMÁNY
Barátaink!

Hamarosan nyomdába kerül Zétényi Zsolt szerkesztésében és bevezető tanulmányával A Történeti Alkotmány című könyv, Magyarország ősi alkotmánya.
Bővebben...
 
A VERSES SZENTÍRÁS
Sokunk örömére, ismét megjelent jászárokszállási "szentember" Verses Szentírása.
Ezúttal teljes terjedelmében, hasonmás kiadásban, azokkal a színes képekkel amelyek az 1920-as években tervezett német nyelvű kiadáshoz készültek.
Bővebben...
 
Újévi felhívás
A Százak Tanácsa dr. Sólyom László Köztársasági Elnök Úr évköszöntő szavaiból is igazolva látja az elmúlt években kiadott figyelmeztető nyilatkozatait, állásfoglalásait a kormány alkalmatlanságáról, az őket hivatalban tartó parlamenti többség öntelt cinizmusáról.
Bővebben...
 
Tovább épül a Haza dombja

Több mint száz hazai és az elszakított területeken lévő településekről hozott maréknyi földdel gazdagodott az óbudai országzászló alatt lévő Haza dombja, a magyar együvé tartozás ünnepén.
Bővebben...
 
Magyar Együvé Tartozás napja

A Magyarországért Egyesület idén is megrendezte a 2004 december 5.-i érvénytelen népszavazásra emlékezve a Magyar Együvé Tartozás ünnepségét.


Az alábbi linken a Hír TV videóját tekinthetik meg az eseményről:

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=248643
 
Széphavasi kápolna újjáépítéseTisztelt Honfitársaink, magyarok, bárhol éltek is a világban!

A Gyimesekben, az őrzők, a csángatók, a csángómagyarok földjén magasodik a Széphavas, amelynek ormán a középkorban kőkápolna épült. Egyike volt e kicsi Istenháza , az őrkápolnáknak, melyeknek feladatul adatott, ha ellenség közeledik, harangját félreverve, csángatva adjon riasztást a Csiki medence őrtálló, székely férfi népének.
Bővebben...
 
Makovecz Imre nyilatkozata


Egy életen keresztül fizettem az életbiztosítást. Fiatalon és később sem kellett orvos, kórház. Most, öregen már kell.

Bővebben...
 
Hargitay András: az USA ártatlanok százezreit mészárolja le Irakban és Afganisztánban
Bár tavaly novemberben Hargitay Andrást beválasztották az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben működő Hall of Fame, a vizessportok hírességeit befogadó csarnok tagjai közé, kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok úszónk, nem ment el az idén július 6-án megtartott ünnepi ceremóniára.
Bővebben...
 
Új testvérkapcsolat!


Testvérközösség szervezésünk eredményeként egymásra talált a Pesthidegkúti Ökumenikus Általános Iskola képviseletében Csere István úr és Utasi Jenő vajdasági plébános úr, aki a Vajdaságban, Tóthfaluban magyar nyelvű ökumenikus általános iskolát szervez.
A rögös út kezdetén tart még, de bízik munkája eredményében, és jól jön neki a segítség.
 
Aláírásgyűjtés

A Budakalászi Polgári Körök Szövetsége sok más civil szervezet támogatásával még júniusban eljuttatott egy levelet a parlamenti pártok képviselőihez, amelyben kérik a Parlament önfeloszlatását és előre hozott választások megtartását.
Bővebben...
 
FORRADALOM ELŐTT ÁLLUNK
Augusztus 20. - Ünnepi beszélgetés Makovecz Imrével


Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Találatok 25 - 36 / 61