Kezdőlap arrow Nyilatkozatok arrow Az Egyesületről
Az Egyesületről PDF Nyomtatás E-mail

A Magyarországért Egyesület független szervezet. Célja az örök isteni értékekre épülő, a magyar államszervezési, jogi, gazdasági és kulturális hagyományokra alapozott válaszok kidolgozása a túlélési válsággal küszködő magyar társadalom számára.

Legfontosabbnak a lelki építkezést tartjuk, a magyar közösség összetartozás-élményének és önbecsülésének erősítését.

Rendezvényeink és ünnepeink ezt a célt szolgálják.

Közügyeink rendbehozatalának lehetséges alapja a történeti alapjainkra épülő végleges Alkotmány. Ez a nemzeti összetartozást és történeti államiságunkat megjelenítő Szent Koronában, és a hozzá kapcsolódó közjogi rendszerben testesül meg.

Ezen az alapon kívánunk számonkérhető, ellenőrizhető és áttekinthető közéletet és gazdasági biztonságot teremteni a nemzet tagjainak, vagyis mindazoknak, akik együtt kívánnak élni közös hazánkban.

Gazdasági felfogásunk lényege valódi nemzetgazdaság építése a külső hatásoknak korlátlan teret engedő, elvtelen önfeladás gyakorlata helyett. Fel kívánjuk tárni ennek lehetőségeit mind nemzeti, mind kisközösségi méretekben.

Ahhoz, hogy az itthon élők otthon érezhessék magukat szülőföldjükön, szükség van arra, hogy ne a nép kizárásával, ne a nép ellenére döntsenek közös ügyeinkben. Ha meg akarjuk állítani a népességfogyást, meg kell állítani a szellemi leromlást, fel kell támasztanunk közös hagyományainkat, életképessé kell tennünk a magyar vidéket!

Össze kell kapaszkodnunk a termelésben és a fogyasztásban. Meg kell teremtenünk saját anyagi forrásainkat, erősítenünk önellátásunkat. Vegyük a kezünkbe saját életünket!

A Magyarországért Egyesület arra törekszik, hogy végre megfoghassuk egymás kezét, és a Kárpát-medence lakói együtt dolgozzanak azért, hogy a pusztuló közösségek újra virágzóvá váljanak és a következő nemzedék élhető világot kapjon tőlünk. Mindenkire számítunk, akivel céljaink találkoznak. Csatlakozni lehet hozzánk tagként, illetve társ-szervezetként a közös célok megvalósításához, egy-egy adott rendezvényhez pedig külső segítséget is elfogadunk.

Tegyünk Magyarországért!

Elnök: Dr. Kelemen András