Kezdőlap arrow Hírek
Hírek
A TÖRTÉNETI ALKOTMÁNY PDF Nyomtatás E-mail
Barátaink!

Hamarosan nyomdába kerül Zétényi Zsolt szerkesztésében és bevezető tanulmányával A Történeti Alkotmány című könyv, Magyarország ősi alkotmánya.
Bővebben...
 
Magyar Együvé Tartozás napja PDF Nyomtatás E-mail

A Magyarországért Egyesület idén is megrendezte a 2004 december 5.-i érvénytelen népszavazásra emlékezve a Magyar Együvé Tartozás ünnepségét.


Az alábbi linken a Hír TV videóját tekinthetik meg az eseményről:

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=248643
 
Új testvérkapcsolat! PDF Nyomtatás E-mail


Testvérközösség szervezésünk eredményeként egymásra talált a Pesthidegkúti Ökumenikus Általános Iskola képviseletében Csere István úr és Utasi Jenő vajdasági plébános úr, aki a Vajdaságban, Tóthfaluban magyar nyelvű ökumenikus általános iskolát szervez.
A rögös út kezdetén tart még, de bízik munkája eredményében, és jól jön neki a segítség.
 
Aláírásgyűjtés PDF Nyomtatás E-mail

A Budakalászi Polgári Körök Szövetsége sok más civil szervezet támogatásával még júniusban eljuttatott egy levelet a parlamenti pártok képviselőihez, amelyben kérik a Parlament önfeloszlatását és előre hozott választások megtartását.
Bővebben...
 
Közlemény PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Vöröskereszt vezetése 2008. május 13-án sajtótájékoztatót tartott a Bank Centerben, és közleményt adott ki a leváltásommal kapcsolatban. Ebben több valótlanságot állítottak, vagy sugalltak. Most mégsem emiatt fordulok Önökhöz. A Magyar Vöröskereszt vezetése 2008. május 13-án sajtótájékoztatót tartott a Bank Centerben, és közleményt adott ki a leváltásommal kapcsolatban. Ebben több valótlanságot állítottak, vagy sugalltak. Most mégsem emiatt fordulok Önökhöz.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 10 - 18 / 23